ua en ru

Внаслідок аварії автобусу зі збірною України із самбо постраждали 5 осіб

Внаслідок аварії автобусу зі збірною України із самбо постраждали 5 осіб Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Внаслідок аварії автобусу з молодіжною збірною України із самбо, що сталася вчора, 11 жовтня 2017 року, на Закарпатті постраждали 5 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

Як повідомляється, аварія сталася вчора ввечері близько 21:40 на автодорозі Київ-Чоп неподалік с. Латірка. На момент ДТП в автобусі перебувало 38 спортсменів, 5 з яких постраждали.

"Водій мікроавтобусу марки Mercedes-Benz на повороті не впорався з керуванням і з`їхав у кювет. Сам водій у аварії не постаждав. Внаслідок автопригоди травми отримали п`ятеро спортсменів, двоє з яких неповнолітні. Всі постраждалі, віком 17, 18, 19 та 42-річний тренер самбо, були доставлені до Волівецької районної лікарні. Частину з них вже відпущено додому після надання першої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, спортсмени, які не постраждали внаслідок аварії пересіли на інший транспорт і поїхали до м. Нові Сад (Сербія) для участі у чемпіонаті світу з боротьби самбо серед юніорок, юніорів, юнаків та дівчат.

"За фактом аварії слідчий відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)", - йдеться у повідомленні.

altaltaltalt

Фото: аварія автобуса на Закарпатті (zk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті перевернувся автобус зі збірною України із самбо.