ua en ru

В результаті артобстрілу бойовиками Торецка поранений військовослужбовець

В результаті артобстрілу бойовиками Торецка поранений військовослужбовець Фото: бойовики обстріляли околиці Торецка

Прокуратура кваліфікувала артилерійський обстріл Торецка як теракт

В результаті обстрілу бойовиками околиць Торецка (Донецької області) український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Про це повідомляє прес-служба Краматорської місцевої прокуратури.

"Так, 13 червня, з 00:30 до 02:00, з боку незаконних збройних формувань терористичної організації ДНР був здійснений артилерійський обстріл околиць міста Торецка Донецької області, який знаходиться на підконтрольній української влади території", - йдеться в повідомленні.


В результаті обстрілу було пошкоджено декілька житлових будинків передмістя. Також, отримав осколкове поранення один військовослужбовець. В даний час інформація про постраждалих і руйнування уточнюється.

"За попередніми даними, обстріл міста здійснювався з боку околиць міста Горлівки з важкого озброєння - САУ калібру 152 мм, забороненого мінськими домовленостями", - наголошується в повідомленні.

за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Костянтинівська місцева прокуратура.

Нагадаємо, 13 червня в результаті артилерійського обстрілу бойовиків в селищі Погоди Донецької області загинула жінка 1932 року народження.