ua en ru

Резніченко та Степанов увійшли в п'ятірку найбільш відповідальних керівників ОДА

Резніченко та Степанов увійшли в п'ятірку найбільш відповідальних керівників ОДА "Слово і Діло" опублікувала рейтинг виконання обіцянок керівниками ОДА

"Слово і Діло" опублікувала рейтинг виконання обіцянок керівниками ОДА

Видання "Слово і Діло" опублікувало рейтинг виконання обіцянок керівниками облдержадміністрацій України.

Згідно з даними рейтингу, найбільшу частину своїх обіцянок – 67% - виконав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, який перебуває на посаді трохи більше 2 років.

У п'ятірку найбільш відповідальних керівників регіонів увійшов голова Одеської ОДА Максим Степанов, який перебуває на посаді лише 5 місяців. Його показник виконання обіцянок складає 50%.

Голови Черкаської та Сумської областей Юрій Ткаченко (3 роки і 2 місяці на посаді) і Микола Клочко (2 роки і 6 місяців на посаді) стримали 65% і 61% своїх обіцянок, зайнявши 2 і 3 місця відповідно. Четверте місце серед найбільш відповідальних голів ОДА зайняв керівник Закарпатської області Геннадій Москаль (майже 2 роки на посаді) – 55% виконаних обіцянок.

alt

Раніше голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко заявляв, що зростання соціально-економічних показників Дніпропетровщини є одним з реальних результатів процесу децентралізації в країні.

"Ми реалізуємо ініціативи президента Петра Порошенка, що стосуються процесів децентралізації в державі, демонструючи на конкретних справах, наскільки розширилися можливості для місцевих громад", - зазначив Резніченко.

Як повідомлялося, 22 березня в Одесі голова обласної державної адміністрації Максим Степанов представив Стратегічний план дій на 2017-2019 роки, отримав назву "Розумний регіон". У стратегічному плані голови Одеської ОДА викладено основні стратегічні цілі та очікувані результати його діяльності на посаді на найближчі 2 роки.