ua en ru

Резніченко: ДніпрОДА кожен понеділок буде публічно звітувати про свою діяльність

Дніпропетровська обласна державна адміністрація (ДніпрОДА) буде публічно звітувати про виконану роботу. Про це повідомив глава відомства Валентин Резніченко, передає прес-служба ОДА.

Зокрема, за даними прес-служби, щотижня по понеділках в ОДА розповідають про досягнення і проблеми. Це перший в Україні подібний досвід. Як зазначає Валентин Резніченко, прозорість, дієвість та ефективність - головні вимоги до роботи його команди.

"Відкритість, ефективний діалог влади і людей - основа політики Президента України Петра Порошенка. Кожен житель Дніпропетровщини має право знати, що робить влада, як планує розвивати регіон, на що витрачає бюджетні кошти. Для цього ми ініціюємо ще одну форму спілкування - публічний звіт", - зазначив Валентин Резніченко.

Зазначається, що перший публічний звіт вже пройшов в Дніпропетровській ОДА. Говорили про досягнення щодо впровадження електронних послуг, видачі землі бійцям АТО, підготовки до зими, розморожування довгобудів і навіть про будівництво метро.

У прес-службі розповіли, що наступний підсумковий брифінг відбудеться вже в понеділок. Звітувати про свою роботу у присутності журналістів облдержадміністрація буде щотижня - на початку нового тижня підбивати підсумки минулого тижня і розповідати про плани на майбутнє. Онлайн трансляція брифінгу буде надаватися на сайті ОДА. Відповіді на запитання жителів цього ж дня в прямому ефірі одного з місцевих каналів.