ua en ru

Режим тиші на Донбасі: за добу було 28 обстрілів, поранено військового

Режим тиші на Донбасі: за добу було 28 обстрілів, поранено військового Фото: українські військові на Донбасі

У подальшому в ЗСУ пообіцяли адекватно реагувати для запобігання втрат серед особового складу

Протягом минулої доби, попри досягнуті напередодні домовленості щодо режиму припинення вогню (тиші) на Донбасі, було зафіксовано 28 обстрілів із боку бойовиків, що спричинило поранення одного українського військового. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

Зазначено, що, починаючи з нуля годин 24 грудня, Збройні Сили України суворо дотримуються досягнутих домовленостей стосовно дотримання режиму припинення вогню.

"Незважаючи на це, російські окупаційні війська протягом минулого дня 28 разів обстрілювали наші позиції з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Двічі було здійснено обстріли по одній міні калібру 120 міліметрів у районі населеного пункту Талаківка. У результаті провокаційного вогню бойовиків один український військовослужбовець отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

24.12.2016 о 20.30 Адекватна відповідь Починаючи з нуля годин 24 грудня, Збройні Сили України суворо дотримуються дося...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 грудня 2016 р.

Зважаючи на зазначене та у разі продовження провокаційних обстрілів позицій українських військ, у ЗСУ пообіцяли адекватно реагувати для запобігання втрат серед особового складу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в районі Світлодарської дуги на Донбасі бойовики обстріляли гуманітарну групу Збройних Сил України, яка намагалася забрати з поля бою тіло військовослужбовця противника.