ua en ru

Режим тиші на Донбасі зберігається на всіх напрямках, - штаб

Режим тиші на Донбасі зберігається на всіх напрямках, - штаб Фото: АТО на Донбасі

На даний час визначено загрози, напрямки та ймовірний характер дій противника

Режим тиші на Донбасі станом на 18:00 2 вересня 2016 року зберігається на всіх напрямках. Про це йдется у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою. Станом на 18:00 на Донецькому, Маріупольському та Луганському напрямках режим тиші зберігається", - йдеться у повідомленні.


Разом з тим, зазначається, що на Луганському напрямку з опівночі і до 11:30 зберігався режим тиші. Але близько опівдня російські окупаційні війська обстріляли Новоолександрівку з стрілецької зброї, провокуючи такими діями українських військовослужбовців на вогонь у відповідь.

"Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод, на провокації не відповідають, вогонь у відповідь не відкривають. Збройні Сили України готові адекватно відреагувати на будь-який розвиток ситуації. На даний час визначено загрози, напрямки та ймовірний характер дій противника", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 2 вересня 2016 року: Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою. На...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 вересня 2016 р.

Нагадаємо, голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз заявляв, що минулої доби в Луганській області дотримувався режим тиші.