ua en ru

Рейтинг популярності Трампа досяг рекордного мінімуму, - опитування

Рейтинг популярності Трампа досяг рекордного мінімуму, - опитування Фото: опитування (pixabay.com)

58% респондентів залишилися незадоволені політикою Трампа

Діяльність президента США Дональда Трампа на посаді глави держави схвалюють лише 36% американців. Про це свідчать опубліковані результати нового соціологічного опитування, проведеного телеканалом CNN.

Так, негативно до діяльності нинішнього американського лідера ставляться 58% респондентів. Минулого місяця рейтинг популярності Трампа становив 37%.

Повідомляється, що 44% учасників опитування стурбовані передбачуваними контактами між помічниками Трампа та представниками Росії в період торішньої передвиборної кампанії в США.

При цьому 59% респондентів припускають, що Трамп знав про контакти між співробітниками свого виборчого штабу і Москвою. 64% опитаних вважають, що передбачуване втручання РФ в американські вибори - серйозне питання, який повинен бути повністю розслідуваний. 34% схвалюють те, як Трамп відноситься до зазначеного розгляду, 54% - не схвалюють.

Опитування проводилося з 2 по 5 листопада, участь у ньому взяли понад 1 тис. американців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що понад 62% опитаних громадян Сполучених Штатів не довіряють рішенням президента Дональда Трампа щодо його політики по відношенню до Північної Кореї.