ua en ru

Революція у Facebook: користувачі соцмережі зможуть редагувати повідомлення після публікації

У Facebook з'явилася можливість редагувати опубліковані раніше пости. Відповідна опція була додана на сайт найбільшої у світі соціальної мережі, а також до мобільного додатку Facebook для Android.

У Facebook з'явилася можливість редагувати опубліковані раніше пости. Відповідна опція була додана на сайт найбільшої у світі соціальної мережі, а також до мобільного додатку Facebook для Android. Про це повідомляється на офіційній сторінці Google Play.

За деякою інформацією, історію змін того чи іншого поста тепер можна буде переглянути, натиснувши на спеціальне посилання поруч із часом публікації повідомлення.

Раніше для того, щоб внести зміни до поста, користувачі мусили видалити його, внести правки і опублікувати заново. Таким чином, губилися всі залишені під постом коментарі й усі "зароблені" лайки.

Поки нова функція доступна в тестовому режимі для обмеженого числа користувачів. Очікується, що незабаром можливість редагувати опубліковані повідомлення з'явиться також у додатку соцмережі для iOS.

У червні 2012 р. у Facebook з'явилася можливість редагувати коментарі, залишені під постами і фотографіями. До появи цієї функції користувачі могли внести зміни до коментаря тільки видаливши його і залишивши новий.

Революція у Facebook: користувачі соцмережі зможуть редагувати повідомлення після публікації

(Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook - за посиланням всередині фото)

Соціальна мережа Facebook була запущена у 2004 р. і є на даний час найпопулярнішою у світі. Загалом на сайті зареєстровано понад 1 млрд користувачів.

Як повідомлялося напередодні, у США Федеральний апеляційний суд визнав кнопку "Like" ("Подобається") в соцмережі Facebook формою свободи слова, захищеною Першою поправкою до Конституції США.