ua en ru

Революційна гвардія Ірану заявила про придушення протестів, викликаних "іноземними ворогами"

Революційна гвардія Ірану заявила про придушення протестів, викликаних "іноземними ворогами" Фото: протести в Ірані (twitter XHNews)

Іранська гвардія вважає, що до протестів причетні, зокрема, США і Великобританія

Революційна гвардія Ірану заявила про придушення протестів у країні, викликаних "іноземними ворогами". Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву Іранської гвардії.

Як повідомляється, Іранська революційна гвардія повідомила в неділю, що народ країни і сили безпеки "перемогли заворушення, викликані іноземними ворогами".

"Революційна гвардія Ірану разом з десятками тисяч сил Басиджа, поліції і Міністерства розвідки зруйнували ланцюг заворушень, створених ... Сполученими Штатами, Великобританією, сіоністським режимом (Ізраїль), Саудівською Аравією, лицемірами (Моджахедами) і монархістами", - йдеться в заяві гвардії.

Як повідомляється, парламент країни зустрівся за закритими дверима в неділю, щоб обговорити тиждень заворушень з міністрами внутрішніх справ і розвідки, начальником поліції Ірану і заступником командувача елітної революційної гвардії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ірані через підтримку учасників протестів затриманий екс-президент країни Махмуд Ахмадінежад. Влада Ірану намагається посадити Махмуда Ахмадінежада під домашній арешт.