ua en ru

Рева сподівається на розгляд Радою нового Трудового кодексу до липня

Рева сподівається на розгляд Радою нового Трудового кодексу до липня Фото: Андрій Рева

На його думку, відсутні перепони, що унеможливлюють ухвалення Трудового кодексу

Міністр соціальної політики Андрій Рева сподівається на розгляд Верховною Радою України проекту нового Трудового кодексу до липня 2017 року. Про це він сказав під час робочого візиту до Харкова, передає прес-служба Міністерства соціальної політики.

Так, на думку Реви, парламент має усі можливості розглянути та ухвалити Трудовий кодекс до кінця поточної сесії.

"Орієнтовно до липня місяця Верховна Рада розгляне Трудовий кодекс, і маю велику надію, що його буде прийнято", – наголосив міністр.

Урядовець підкреслив, що відсутні будь-які серйозні перепони, що унеможливлюють ухвалення Трудового кодексу, який наразі готується до другого читання, та підтримав позицію президента щодо приведення документу у відповідність до взятих Україною міжнародних зобов’язань.

"Щодо антидискримінаційних норм – не бачу жодних проблем, якщо мова йде про деталізацію ознак, за якими заборонена дискримінація", - зазначив Рева та додав, що вважає некоректним намагання деяких осіб перевести це питання у політичну площину.

Нагадаємо, комітет парламенту з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення поінформував про розгляд положень проекту нового Трудового кодексу про заборону дискримінації в сфері праці.