ua en ru

Retail & Development Awards 2017 - вибір та нагородження найкращих рітейлерів і ТРЦ

Retail & Development Awards 2017 - вибір та нагородження найкращих рітейлерів і ТРЦ

14 вересня з 19:00 до 23:00 у Києві, в КВЦ Парковий, відбудеться урочиста церемонія нагородження кращих компаній сфери роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості України за підсумками року Retail & Development Awards 2017. Організатором заходу виступає Асоціація рітейлерів України.

Номінації R&D Awards 2017 для ТРЦ: Кращий великий ТРЦ, Найкращий середній ТРЦ, Найкращий малий ТРЦ, Найкращий маркетинг ТРЦ, Найкращий ТРЦ з КСВ, Персона року в девелопменті.

Номінації R&D Awards 2017 серед компаній роздрібної торгівлі: Рітейлер року в drogerie, Рітейлер року в техніці та електроніці, Мультиканальный рітейлер року, Ювелірний рітейлер року, Бутиковый рітейлер року в косметиці та парфумерії, Рітейлер року дитячих товарів, Супермаркет року, Рітейлер року спортивного одягу та взуття, Якірний fashion-орендар року, Персона року в ритейлі.

Партнерські номінації: Реконцепція року в ритейлі і Краща реновація ТРЦ року.

СПИСОК НОМІНАНТІВ ДОСТУПНИЙ ЗА ПОСИЛАННЯМ:

https://rau.ua/retail-development-awards/

Експертна рада Retail & Development Awards 2017 увійшли понад 35 ТОП-менеджерів сфери рітейлу, торгової нерухомості та консалтингу, а також найбільш авторитетні фахівці галузі.

Серед членів Експертної ради - Володимир Тимочко (керуючий директор Dragon Capital), Леонід Погребняк (генеральний директор Золотий Вік), Андрій Шутко (директор з розвитку та управління нерухомості Fozzy Group), Сергій Бадрітдінов (директор INTERTOP Україна), Максим Гаврюшин (chairman Budhouse Group), Ірина Круппа (генеральний директор МФК Gulliver), Євгенія Говорун (комерційний директор ТРЦ Ocean Plaza), Ольга Соловей (керуючий партнер URE Club), Юлія Белінська (засновник Retail Company), Микола Чумак (засновник і CEO IDNT) і багато інших

СПИСОК ЕКСПЕРТНОЇ РАДИ ДОСТУПНИЙ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://rau.ua/news/retail-development-awards-expert/

Церемонія нагородження збере перших осіб, ключових гравців сфер роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості, представників інвесторів і фінансових організацій, консультантів і виробників, гостей з ближнього і далекого зарубіжжя.

КУПИТИ КВИТКИ НА R&D AWARDS

Контактна особа з питань реєстрації:

Олеся Кобцева / Client manager

+38 (050) 313 74 53 / o.kobceva@rau.ua

Контактна особа з питань партнерства:

Едуард Ковтун / Head of Sales Department

+39 (073) 213 50 61 / e.kovtun@rau.ua