ua en ru

На рішення суду по колишньому главі ДСНС Бочковському подали апеляцію, - МВС

На рішення суду по колишньому главі ДСНС Бочковському подали апеляцію, - МВС Фото: Сергій Бочковський (facebook.com-SergeBoczkowski)

МВС поскаржиться на суддів Окружного адміністративного суду Києва до Вищої рада правосуддя

Рішення Окружного адміністративного суду Києва про відновлення колишнього голови Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Сергія Бочковського на посаді оскаржено в законному порядку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

Повідомляється, що обвинувальний акт у кримінальному провадженні проти Бочковського направлено до суду. Його звинувачують у хабарництві, зловживанні службовим становищем і підробленні.

"Рішення адміністративного суду про поновлення Бочковського на посаді голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій оскаржено в законному порядку. У той же час на дії суддів Окружного адміністративного суду Києва буде подано скаргу до Вищої ради правосуддя", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд відновив Бочковського на посаді глави ДСНС. Відзначимо, в березні 2015 року Бочковського та його заступника затримали за підозрою в корупції прямо в ході засідання Кабінету міністрів України.