ua en ru

Регіональний офіс ЄБРР у Харкові розпочне роботу в готелі Ярославського

Регіональний офіс ЄБРР у Харкові розпочне роботу в готелі Ярославського Відкриття офісу представництва відбудеться сьогодні о 17:30

Регіональний офіс Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) розпочне свою роботу 13 грудня 2016 року у харківському готелі Premier Palace Hotel Kharkiv 5*. У заході візьмуть участь директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер, керуючий директора ЄБРР в країнах Східної Європи і Кавказу Франсіс Маліж, а також посол ЄС в Україні Хюг Мінгареллі.

Офіційний прийом з нагоди відкриття представництва у Харкові розпочнеться о 17:30 в балрумі готелю.

Як зазначив старший радник ЄБРР з зовнішніх зв'язків у країнах Східної Європи та Кавказу Антон Усов, місце для офісу було обрано, зважаючи на зручне розташування, європейську якість обслуговування і високі стандарти ведення бізнесу.

"Тут буде базуватися наш офіс, який допоможе більш ефективно взаємодіяти з діловими колами сходу України. На базі цього готелю пану Ярославському вдалося створити відмінний майданчик для вітчизняного та міжнародного бізнесу, і сьогоднішній захід наочне тому підтвердження", - підкреслив Антон Усов.

Віце-президент групи DCH Олена Дерев'янко в свою чергу підкреслила, що група приділяє величезну увагу процесам поліпшення бізнес-клімату України. "У цьому контексті внесок ЄБРР у справу підтримки вітчизняного бізнесу неоціненний. Безумовно, зі свого боку ми зробимо все можливе для того, щоб команді Банку було комфортно в нашому готелі", - зазначила вона.

Як відомо, Premier Palace Hotel Kharkiv 5*, свого часу зведений групою DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки міста до Євро-2012, з перших днів своєї історії є традиційною локацією для міжнародних заходів. Під час проведення матчів турніру в готелі розміщувалася штаб-квартира УЄФА. Також на першому етапі розслідування катастрофи малазійського Boeing в небі над Донбасом тут працював своєрідний міжнародний кризовий центр, фінансову підтримку діяльності якому надав Олександр Ярославський.

Протягом 2016 р. в готелі відбулися, зокрема, представлення почесного консула Республіки Франція в Харкові, презентація почесного консульства Австрії у Харкові, церемонія відкриття консульства Бразилії в Харкові, а також щорічний інвестиційний форум "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи".