ua en ru

Регіональні підрозділи компанії "Мегаполіс-Україна" в 6 містах розблоковані

Регіональні структурні підрозділи Торгової компанії "Мегаполіс-Україна" в Києві, Львові, Луцьку, Рівному, Ковелі та Тернополі станом на 14 січня 2016 повністю розблоковані і працюють у штатному режимі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Незаконно заблоковані з 12 січня людьми у камуфляжі під прикриттям активістів громадських організацій підрозділи компанії "Мегаполіс-Україна" зараз працюють безперебійно", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що представники компанії продовжують взаємодіяти з правоохоронними органами та Генпрокуратурою України з метою встановлення замовників і організаторів вищевказаних акцій.

За даними прес-служби, жодних законних підстав для блокування діяльності Торгової компанії "Мегаполіс-Україна" немає і не було.

"Компанія здійснює свою діяльність відповідно до українського законодавства, є прозорою та відкритою у наданні фінансової звітності та установчих документів. Торгова компанія "Мегаполіс-Україна" є одним з найбільших платників податків в Україні. Так, у 2015 році компанією було сплачено більш ніж 1,5 млрд грн податків і зборів до бюджетів різних рівнів", - йдеться в прес-релізі.