ua en ru

При реформуванні МВС України планується використати італійський досвід

При реформуванні МВС України планується використати італійський досвід Глава МВС України Арсен Аваков

Глави МВС України та Італії Арсен Аваков і Анджеліно Альфано обговорили реформування системи МВС України на зустрічі в рамках офіційного візиту Авакова в Італію, повідомили у прес-службі МВС України.

Зокрема, Аваков і Альфано розглянули можливість залучення італійських експертів і використання їх досвіду в цьому процесі.

"Також глави правоохоронних відомств домовилися найближчим часом завершити підготовку до підписання Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Італійської Республіки про взаємне визнання та обмін посвідчень водія", - йдеться в повідомленні.

Крім того, сторони обговорили розвиток подій на сході України, процес послідовного виконання українською стороною мінських домовленостей, а також численні порушення режиму припинення вогню російською стороною.

За результатами зустрічі досягнуто домовленості про офіційний візит міністра внутрішніх справ Італії Анджеліно Альфано в Україну.

Нагадаємо, голова Міжнародної консультативної групи Ради Європи Ніколя Братца відкидає звинувачення на адресу групи, висловлені раніше міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим.