ua en ru

За реформування ДАІ відповідатиме Владислав Криклій

За реформування ДАІ відповідатиме Владислав Криклій

У департаменті Державної автоінспекції представили нового заступника начальника, який відповідатиме за реформування служби. Про це повідомили у прес-службі ДДАІ МВС України.

Безпосередньо здійснювати реформування Державтоінспекції, зокрема, центрів надання адміністративних послуг і впровадження електронних систем у сфері безпеки дорожнього руху, буде державний службовець 9-го рангу Владислав Криклій.

Подякувавши керівництву МВС за довіру, він висловив сподівання на допомогу кожного працівника. "Під час реформування ми повинні використовувати європейський досвід, підвищити якість надання послуг населенню", - зазначив новий заступник начальника департаменту ДАІ МВС України.

"Наша країна перебуває на шляху до євроінтеграції та впровадженню європейських стандартів, і всім нам потрібно докласти максимум зусиль для досягнення мети. Це нелегкий шлях, але я впевнений, що ми зуміємо це зробити, тим більше, що допомога Заходу зараз дуже істотна", - зазначив заступник міністра внутрішніх справ Тигран Авакян.

При цьому нардеп і член колегії МВС Антон Геращенко зазначив, що попереду - велика робота з формування позитивного іміджу Державтоінспекції: "Сьогодні ми повинні донести до всіх громадян нашої країни, що ДАІ створена не для того, щоб штрафувати, її головне завдання - забезпечення безпеки людей на дорогах ".

Керівник Державтоінспекції Анатолій Сіренко, оголосивши присутнім наказ про призначення, пообіцяв своєму заступнику підтримку і висловив сподівання, що керівництво МВС буде підтримувати службу на шляху до реформування.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко пообіцяв, що реформа, яку зараз проводять у Міністерстві внутрішніх справ, за "лічені тижні" приведе до зникнення корупції в ДАІ.