ua en ru

У редакції "Ехо Москви" напали з ножем на ведучу

У редакції "Ехо Москви" напали з ножем на ведучу Фото: затримання в редакції "Еха Москви" (Віталій Рувинский facebook.com)

Життю журналістки нічого не загрожує

У редакції "Ехо Москви", яка знаходиться у російській столиці, напали з ножем на ведучу, заступника головного редактора радіостанції Тетяну Фельгенгауер. Про це повідомив головний редактор "Еха Москви" Олексій Венедиктов в Twitter.

"Ведучу Тетяну Фельгенгауер чоловік, що увірвався на "Ехо", вдарив ножем в шию. Чоловік затриманий. Тетяна госпіталізована. Їй поставлений катетер", - написав Венедиктов.

На сайті "Ехо Москви" уточнили, що загрози для життя Фельгенгауер немає, затриманого передали поліції.

Джерело "РИА Новости" в правоохоронних органах повідомило, що причиною нападу, за попередніми даними, став особистий конфлікт. У той же час, за інформацією "Інтерфаксу", напад на журналістку не пов'язаний з її професійною діяльністю, основна версія - хуліганство. Співрозмовник агентства уточнює, що чоловік був озброєний не ножем, а іншим гострим предметом.

Співрозмовник видання Republic в поліції Москви розповів, що нападника перевірять психіатри.

Головний редактор сайту "Ехо Москви" Віталій Рувинский опублікував в Facebook фото з офісу редакції. Він додав, що стан Фельгенгауер середньої тяжкості.

Таня в больнице, состояние средней тяжести, угрозы для жизни нет. Нападавший задержан

Опубліковано Виталієм Рувинским 23 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 13 жовтня в Косово побили журналіста-розслідувача Вехбі Каджтазі.