ua en ru

Хлопці показали, що у "Динамо" є майбутнє, - Ребров

Хлопці показали, що у "Динамо" є майбутнє, - Ребров Фото: Сергій Ребров

Наставник прокоментував перемогу над турками

Тренер "Динамо" Сергій Ребров залишився задоволеним тим, як його підопічні завершили Лігу Чемпіонів. Про це повідомляє сайт команди.

"Бешикташ" не заслуговував такої поразки по тому, як вони выступли в цій Лізі чемпіонів. Сталося те, що сталося. Ми дисципліновано зіграли в обороні, дисципліновано зіграли в атаці, виходили в контратаки. Я маю на увазі перший тайм – за другий нічого говорити. Вигнані футболісти – це проблема "Бешикташа". Те, що ми вимагали від хлопців, вони виконували. За рахунок цього забили кілька м'ячів. Мали перевагу на контратаках, які ми добре використали до того, як було перше і друге видалення. Цей матч з гірчинкою, так як він нічого не вирішував. Ми багато очок недобрали до сьогоднішньої гри. Сьогодні хлопці показали, що вони команда, що у цієї команди є майбутнє. Футболісти "Бешикташа" сприйняли видалення як дуже сильний удар, після чого гра була зламана", - сказав Ребров.

"Я не вважаю, що суддя помилився. Але такі епізоди не можуть ламати команду, яка претендує на вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. До видалення рахунок вже був 1:0, не варто принижувати досягнення нашої команди. Інциденти були, але я їх не бачив. Думаю, "Бешикташу" було приємно відчувати їх підтримку. Але тренер не повинен коментувати всі ці моменти, не задавайте ці питання мені, а запитуйте у СБУ. Микита Бурда з'явився на полі не випадково, він довів своїми тренуваннями, своєю роботою, що гідний місця у складі, у матчі Ліги чемпіонів", - додав наставник.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Бешикташ" завершився розгромом гостей 6:0.