ua en ru

Ребров вивів "Ференцварош" в групу Ліги чемпіонів вперше з сезону 1995/96

Ребров вивів "Ференцварош" в групу Ліги чемпіонів вперше з сезону 1995/96 Фото: Сергій Ребров (fradi.hu)

Угорський "Ференцварош" під керівництвом українського тренера Сергія Реброва вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів вперше з сезону 1995/96. Напередодні у матчі-відповіді плей-офф кваліфікації турніру команда на своєму зіграла в нульову нічию з норвезьким "Мольде".

Про це повідомляється на сайті клубу.

Перша гра в Норвегії закінчилася у результативну внічию - 3:3. Клуб Реброва вийшов у наступний раунд завдяки голам, забитим у виїзній зустрічі.

Також напередодні київське "Динамо" вийшло в груповий етап Ліги чемпіонів вперше за чотири роки. Востаннє "біло-сині" грали на цій стадії турніру у 2016 році, коли тренером був Сергій Ребров.

Коментуючи перемогу над "Мольде", український тренер заявив, що не проти отримати "Динамо" в суперники по групі.

"Коли я був тренером "Динамо", мені не доводилося грати у кваліфікації, але тепер нам треба було пройти 4 раунди кваліфікації, щоб потрапити в груповий етап. ... Я хотів би з ними ("Динамо", - ред.) зіграти. До турніру нам потрібно поставитися з усією серйозністю, адже ми будемо представляти країну. Якщо хтось помилиться, недооцінивши нас, ми можемо показати сюрприз", - сказав Ребров.

Він очолював київське "Динамо" з 2014 по 2017 рік. Під його керівництвом команда вигравала своє останнє чемпіонство УПЛ.