ua en ru

Ребров: Для вирішення серйозних завдань "Динамо" потрібно підсилюватися

Ребров: Для вирішення серйозних завдань "Динамо" потрібно підсилюватися Фото: Сергій Ребров

Коуч киян готовий влітку відпустити Ярмоленка

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров вважає, що команді потрібно влітку придбати нових футболістів. Про це він розповів в інтерв'ю "Радіо Весті".

"Якщо ми хочемо конкурувати в чемпіонаті України з "Шахтарем" і успішно грати в Лізі чемпіонів, то нам треба підсилення. В умовах кризи наш президент повинен вирішити, на що він готовий піти, а на що ні. Я дуже хочу отримати якісних футболістів. Щоб вирішувати серйозні завдання, потрібні якісні гравці. Якщо немає можливості купувати футболістів, то нам потрібно їх ростити, але на це потрібен час. "Прийшов Ребров - заграли всі молоді футболісти"- так не може бути", - сказав Ребров.

"На кожну позицію у нас є три гравці, яких ми постійно переглядаємо. У разі відходу наших лідерів, ми будемо повертатися до цього списку і намагатися когось із них придбати. Будемо посилювати ті позиції, які влітку звільняться. Напевно, влітку прийде час, коли Ярмоленко захоче піти. Я думаю, що буде нечесно і неправильно його знову утримувати", - додав тренер.

Нагадаємо, зараз "Динамо" йде на першому місці в чемпіонаті України, випереджаючи "Шахтар" на 3 очки.