ua en ru

Ребров: Ніхто не очікував такої гри з "Шахтарем"

Ребров: Ніхто не очікував такої гри з "Шахтарем" Фото: Сергій Ребров

Тренер залишився дуже незадоволеним

Тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував поразку від донецького "Шахтаря" в чемпіонаті України. Про це пише сайт "Динамо".

"Вітаю "Шахтар" із заслуженою перемогою. Ми не виконали план на гру. Пропустили голи, плюс мінімум 10 контратак провів "Шахтар". Це найсильніше, що у них є. На жаль, ми заслужено програли. Хочу вибачитися перед уболівальниками. Ніхто не очікував такої гри. Футболісти засмучені, ми засмучені. Сподіваюся, через цю гру ми краще підготуємося до "Челсі". Сьогодні можна попереживати, але завтра все забути. Треба забути цю жахливу гру. Нічого страшного не сталося в чемпіонаті. У нас порівну очок. Вся боротьба попереду. Краще програти один раз 3:0, ніж три рази по 0:1", - сказав Ребров.

"Я не думаю, що велика була перевага у "Шахтаря", особливо в першому таймі. Після другого пропущеного м'яча ми пішли забивати, і отримали багато контратак. Ми втратили ключового гравця в центрі поля, Рибалку, через нього вся гра йшла, він був агресивний, був інтенсивний. Мігел з цією роллю не впорався. Я не хочу говорити персонально, потрібно аналізувати, але "Шахтар" мав перевагу в центрі поля. Коли Гладкий скидав м'ячі, а Він тікав в контратаки. Всі це бачили", - продовжив тренер.

"Це не секрет, що у "Шахтаря" дуже швидкісні гравці в атаці. Ми це знали. Але іноді на полі складно сконцентруватися, коли ти втратив упевненість. Гравці вже не так один одного розуміють. При такій швидкості треба страхувати один одного, але, на жаль, цього не було. Але повторюся, потрібно подивитися матч, дивитися статистику, і говорити про це". - додав наставник киян.

Нагадаємо, матч завершився крупною перемогою "Шахтаря", яка повернула його на перше місце в чемпіонаті України.