ua en ru

Ребров: Кілька контратак "Сіті" змусили нас втратити впевненість

Ребров: Кілька контратак "Сіті" змусили нас втратити впевненість Фото: Сергій Ребров

Наставник киян поділився враженнями від поєдинку

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував поразку в першому матчі Ліги Чемионов проти "Манчестер Сіті", повідомляє сайт "Динамо".

"На жаль, Мораес травмований. Він говорив, що здоровий і готовий грати, і я б теж так зробив. Але, на жаль, він зараз підійшов і сказав, що ще більше посилив свою травму. А Денис - хороший хлопець, але він до своєї заміни він зробив все, щоб у "Манчестер Сіті" виходили контр-атаки. А відносно заміни Теодорчика, то, на жаль, він просто не потрапив в гру. Ми грали з дуже серйозним суперником, який з допомогою кількох контр-атак змусив нас втратити впевненість. У цієї команди дуже серйозний потенціал, особливо в атаці. Яке б вони не займали місце в чемпіонаті, це команда з дуже сильних гравців, А щодо перерви, то в минулому сезоні ми пройшли такі команди, як "Генгам" і "Евертон", тому не можна говорити, що саме цей фактор є ключовим", - сказав Ребров.

"Не вистачало завершення. У нас були моменти. А коли є моменти - є голи. На жаль, не вистачило правильного завершення. Я радий, що хлопці не опустили голови, а пішли відіграватися у другому таймі. Якщо команда програла, значить не впорався. Я бачив бажання і прагнення в очах Ярмоленко. Якщо б у мене була можливість замінити його в кінці - я б це зробив. І я радий, що все обійшлося без травм". - додав тренер.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Манчестер Сіті" завершився поразкою киян 1:3.