ua en ru

Ребров після фіналу Кубка України обговорить з Суркісом своє майбутнє

Ребров після фіналу Кубка України обговорить з Суркісом своє майбутнє Фото: Сергій Ребров

Головний тренер "Динамо" також прокоментував поразку команди

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров після поразки від донецького "Шахтаря" у фіналі Кубка України заявив, що зустрітися з президентом клубу Ігорем Суркісом. Про це він розповів на прес-конференції після матчу, повідомляється на сайті "біло-синіх".

"У четвер я буду говорити з президентом клубу, і ви про все дізнаєтеся", - сказав Ребров.

Крім того, наставник "Динамо" поскаржився на роботу судді, але визнав, що це не стало причиною поразки його команди. Він також сказав, що капітан "Шахтаря" Даріо Срна повинен був бути вилучений після порушення проти Дениса Гармаша.

"Срна заслуговував другої жовтої. Це не виправдання для нас, але суддя необгрунтовано поставився до нашої команди. В такому матчі з таким суперником багато моментів не буває. Але вони свої реалізували, а ми - ні", - заявив Ребров.

Реброва очолив київську команду в 2014 році після відставки Олега Блохіна. У поточному сезоні "Динамо" програло боротьбу за золоті медалі. Крім того кияни посіли останнє місце в групі Ліги Чемпіонів. Раніше Ігор Суркіс заявляв, що повністю довіряє тренеру.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" став володарем Кубка України сезону 2016/17, обігравши у фінальному поєдинку київське "Динамо" з рахунком 1:0. "Гірники" в 11 разів у своїй історії вибороли Кубок України і наздогнали за цим показником київський клуб.