ua en ru

Реал - Ювентус: анонс матчу

Реал - Ювентус: анонс матчу Фото: "Реал" - "Ювентус" (juventus.com)

Готуємося до матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Мадридський "Реал" прийме на "Сантьяго Бернабеу" туринський "Ювентус" в матчі-відповіді чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, у даному поєдинку невелику перевагу на боці іспанського клубу.

11 квітня 21:45
Мадрид, стадіон "Сантьяго Бернабеу"

На матч-відповідь між туринцями і мадридцями призначена англійська бригада арбітрів на чолі з Майклом Олівером. Лайнсменами на цій грі будуть працювати Стюарт Берт і Саймон Беннетт, додаткові помічники рефері - Мартін Аткінсон і Андре Маррінер, резервний суддя - Лі Беттс.

У першій грі в Італії "королівський клуб" здобув розгромну перемогу - 3:0.

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Результат першого матчу ніяк на нас не впливає. Нас чекає інша зустріч, а що було, то було. Ми досягли непоганого результату, але це тільки половина шляху".

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі: "Наша мета - відігратися з 0:3. Це неприємний результат, і нам потрібно показати просто ідеальний футбол проти ідеальної команди, якщо ми хочемо домогтися позитивного результату".

Орієнтовні склади:

"Реал": Навас; Карвахаль, Варан, Каземіро, Марсело; Ковачич, Модріч, Кроос; Іско, Роналду, Бензема
Не зіграють: Начо (м'язова травма), Рамос (дискваліфікація)
Під питанням: Васкес (голеностоп)
"Висить" на картці: Ковачич

"Ювентус": Буффон; Маттіа Де Шильйо, Бенатія, К'єлліні, Алекс Сандро; Хедіра, Пьянич, Матюйді; Куадрадо, Ігуаїн, Дуглас Коста
Не зіграють: Диба (дискваліфікація), Федеріко Бернардескі (коліно), Бентанкур (дискваліфікація), Бардзальї (живіт)
"Висять" на картці: К'єлліні, Алекс Сандро