ua en ru

Реал - Спортинг: Команда Зідана насилу вириває перемогу

Реал - Спортинг: Команда Зідана насилу вириває перемогу Фото: Роналду

Матч для "Реала" вийшов складним

У Лізі Чемпіонів був зіграний матч першого туру групового раунду між медридким "Реалом" і португальським "Спортингом".

"Реал" - "Спортинг" 1-1
Гол
: Роналду, 89, Мората, 90+2 - Сезар, 47
Реал: Касилья, Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело, Кроос (Родрігес, 78), Модріч, Каземіро, Роналду, Бензема (Мората, 68), Бейл (Васкес, 68)
Спортинг: Патрісіу, Коатес, Семеду, Перейра, Зегелар, Карвальо, Адрієн (Еліас, 74), Бруно Сезар, Мартінш (Маркович, 70), Руїс (Кемпбелл, 90+1), Дост

Матч почався з небезпечного моменту біля воріт "Реала" - Сезар небезпечно пробив здалеку і м'яч пролетів поруч зі штангою. "Спортинг" почав грати досить впевнено, постійно вызодя в атаки і створюючи небезпеку або напруженість у володінь Касильи.

Мадридський клуб намагався відповідати своїми атаками, але попереду у підопічних Зідана виходило дуже мало. Команда рухалася мало і повільно.

Зате додав "Реалу" енергії гол, який вони пропустили на перших хвилинах другого тайму. Мартинг віддав в штрафну на Сезара і той точним ударом низом відправив м'яч у кут воріт. До такого повороту подій гравці "Реала" були явно не готові.

Всі атаки господарів, якщо завершувалися ударами, супроводжувалися невдачею - м'яч просто не хотів влітати у ворота. І коли до кінця матчу залишалися лічені хвилини, "Реал" зміг словаить удачу за хвіст і вирвати перемогу.

Срачала Роналду просто ідеально виконав штрафний. А потім Мората відмінно пробив головою після точного навісу від Марсело.

Реал Мадрид - Спортинг 2:1. Обзор матча. Лига Чемпионов 2016/17. Групповой этап. Тур 1. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.