ua en ru

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Донецький "Шахтар" з перемоги розпочав свій виступ у Лізі Чемпіонів. Завдяки двом голам Алекса Тейшейри "гірники" обіграли в гостях "Реал Сосьєдад".

Донецький "Шахтар" з перемоги розпочав свій виступ у Лізі Чемпіонів. Завдяки двом голам Алекса Тейшейри "гірники" обіграли в гостях "Реал Сосьєдад".

17 вересня, 21:45
Сан-Себастьян, "Аноета"
Реал Сосьєдад - Шахтар, 0:2
Гол:
Тейшейра, 65, 87
Реал Сосьєдад: Браво, Гонсалес, Естрада, Білизни, Бергара, Мартінес, Прієто, Пардо, Грізманн, Сеферович, Вела
Шахтар: Пятов, Кучер, Ракицький, Шевчук, Срна, Хюбшман, Фернандо, Коста, Тейшейра, Тайсон, Адріано

Кінець матчу. Перша дуже важлива перемога "Шахтаря".

90+3 хв. Ну, у Адріано повинен бути момент. І він повинен його "запороти". Фред прострілив у центр штрафного, звідки пробивав Луїс, але повз ворота.

90+1 хв. В меньшості догравати буде "Сосьєдад". Гранеро на рівному місці отримав травму, а замін більше у команди немає.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів87 хв. Це перемога! Тейшейра поодинці протягнув м'яч з лівого флангу в центр і сильно пробив з-за штрафного точно в правий кут

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів86 хв. Більше замін ні в кого немає. Фред вийшов замість Фернандо.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів85 хв. Мартінес "мішком" звалився на П'ятова при подачі з правого флангу. Гравцю "Реала" жовта картка, а П'ятову потрібна допомога лікарів.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів84 хв. Фернандо також не піде з поля без жовтої картки.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів83 хв. Замість Пардо вийшов Гранеро.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів81 хв. Як мило! Бергара випрошував у судді жовту для Адріано. Суддя показав "гірчичник", але сан-себастьянцу.

80 хв. Дальній удар від Фернандо. Непогано, але прямо по центру воріт в руки голкіпера.

78 хв. І тут же неймовірно небезпечно було біля воріт П'ятова! Після подачі зі штрафного Вела бив головою з близької відстані і влучив в поперечину!

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів77 хв. Бернард дебютує в Лізі Чемпіонів. Пішов відпочивати Коста.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів74 хв. Грізманн своє відіграв. Вийшов Чорі Кастро.

72 хв. Ух ти! Грізманн з офсайду вискочив один на один з Пятовим, пробив у воротаря, але м'яч відлетів назад до француза, той підіграв собі рукою і забив у порожні ворота. Гол звісно скасовано, але дуже неприємний момент.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів69 хв. Відповідь "Сосьєдада" - Сеферовича поміняв Агиречче

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів67 хв. А Коста зовсім непристойно прихопив за футболку Гризманна.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів66 хв. Замість Хюбшмана вийшов Степаненко.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів65 хв. А з другої спроби "гірники" забивають чисто! Срна прострілив у центр штрафного, там Коста п'ятою скинув під удар Тейшейру, який низом увігнав м'яч у дальній кут!63 хв. Забиває "Шахтар"! Але з офсайду! Срна прострілив на дальню штангу, звідки Тайсон переправив м'яч у порожні ворота. Але як далеко від захисників перебував бразилець.

62 хв. Кучер дав утекти Сеферовичу,який зумів прийняти м'яч у штрафному і пробити з гострого кута. П'ятов зреагував і забрав м'яч.

58 хв. Симпатично розіграли кутовий "гірники". Але удар Тейшейри вийшов недостатньо крученим. Занадто повз ворота.

54 хв. По черзі володіють м'ячем команди. Таке відчуття, що про атаку зараз ніхто не думає.

50 хв. Набагато краще почав другий тайм "Шахтар". Більш швидкими і цілеспрямованими стали атаки "гірників".

46 хв. Ось це вже непогано! Срна прострілив і на дальній штанзі Тайсон спробував пробити, але захисник підставив ногу.

Дивимося другий тайм і чекаємо більшої активності від "Шахтаря".

А тим часом, подивимося, що там у інших матчах:

МЮ - Байєр, 1:0
Галатасарай - Реал, 0:1
Баварія - ЦСКА, 2:0
Вікторія - Ман. Сіті 1:1
Копенгаген - Ювентус, 1:0
Олімпіакос - ПСЖ, 1:1
Бенфіка - Андерлехт, 2:0

Перший тайм за Сан-Себастьяном. Відпочиваємо.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів45+1 хв. Адріано відмахнувся в центрі поля у боротьбі з Пардо.

45 хв. Сам постраждалий пробив мимо воріт.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів44 хв. Ракицький звалив по центру воріт поруч зі штрафною Гризманна.

42 хв. На щастя "гірників", Пардо пробив з небезпечного штрафного прямо в стінку.

41 хв. Пардо з Гризманном розіграли дуже класну "стінку", але підкат Кучера в останній момент вибив м'яч з під ніг півзахисника суперника.

37 хв. Обмін люб'язностями. На небезпечний простріл Срни зі свого флангу, баски відповіли закидом на Велу, якого переграв П'ятов.

33 хв. Після подачі кутового у виконанні Тайсона, захисники занервували і міг "Шахтар" щось видавити з цього. Але ні - не вийшло. Дуже блякло донеччани грають в атаці.

29 хв. Втиснув "Сосьєдад" "гірників" у власну штрафну. Виконали баски кілька небезпечних кутових, пробили по воротах, але до гола ще далеко.

25 хв. Неймовірний пас від Гризманна вивів Велу один на один з Пятовим. Але "парашут" у нападника не вийшов. Мимо воріт.

24 хв. Коста з центру поля виводив на порожній простір по правому флангу Срну, але простріл Даріо прийшов в руки голкіпера, а не на Адріано.

20 хв. Гра вирівнялася, але баски більше тримають м'яч. Але все це відбувається в основному в центрі поля. Без моментів у нас гра.

Реал Сосьєдад - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів16 хв. Тейшейра міг бити, але вирішив впасти на лінії штрафного. Суддя вирішив, що це було занадто картинно.

14 хв. Пардо зумів продертися крізь захисників по центру воріт і вискочив один на один з П'ятовим, який ціною удару по голові першим встиг накрити м'яч.

12 хв. Довго тримався м'яч в ногах гравців "Сосьєдада". Але довгі перепасовки ні до чого не привели. Фернандо відібрав м'яч у Вели.

8 хв. А зараз ініціативою заволоділи господарі. "Шахтар" грає на контратаках. Одна з них призвела до того, що Фернандо прострілював з правого флангу. Але небезпечним пас не вийшов - Браво забрав м'яч у руки.

4 хв. Помилка Кучера біля своєї штрафної призвела до того, що Грізманн опинився на ударній позиції. Але з його пострілом Пятов спокійно впорався.

3 хв. Дуже обережно почали гру команди. Без особливого завзяття гравці йдуть вперед.

Пролунав довгоочікуваний гімн Ліги Чемпіонів. Команди готові. Ми теж. Так що, поїхали!

Добрий вечір, шановні вболівальники. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу Ліги Чемпіонів між "Реал Сосьєдадом" і донецьким "Шахтарем".

У свій час, "Реал" із Сан-Себастьяна був досить відомим в Україні. Причина цього інтересу в тому, що взимку 2001 року у київського "Динамо" був куплений грузинський форвард Гергій Деметрадзе. Травма коліна завадила йому повноцінно заграти в Іспанії, але свої 13 ігор він провів. Крім інтересу українського вболівальника, у клубу було достатньо прихильників і в Росії. У той самий період за басків грали нинішній тренер "Спартака" Валерія Карпін і Дмитро Хохлов.

У минулому сезоні королівський клуб столиці Країни Басків зміг потрапити в Лігу Чемпіонів лише в останньому турі. Тоді, "Сосьєдад" зумів виграти у "Депортиво", а "Валенсія", головний опонент "Реала" у боротьбі за третє місце, програла "Севільї".

Свій шлях у груповий етап "Реал Сосьєдад" починав з раунду плей-офф, де баскам випало грати з "Ліоном". Після першого матчу мало хто приховував подив - біло-сині виграли у Франції 2:0. Після такої перемоги їм не склало труднощів повторити ту ж процедуру вдома. На "Аноеті" "Ліон" знову був битий з рахунком 2:0.