ua en ru

Реал - Севілья де дивитися матч за Суперкубок УЄФА

Реал - Севілья де дивитися матч за Суперкубок УЄФА Реал - Севілья де дивитися

Матч пройде на стадіоні "Леркендал" в норвежському Тронхейме

У вівторок, 9 серпня, в місті Тронхеймі (Норвегія) на стадіоні "Леркендал" пройде матч за Суперкубок УЄФА між "Реалом" і "Севільєю". Онлайн-трансляція матчу "Реал" - "Севілья" почнеться на РБК-Україна 21:15, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1".

Майбутній поєдинок "Реала" і "Севільї" в боротьбі за суперкубок УЕФА стане для команд другим за останні три сезони.

Так, два роки тому обидві команди на правах переможців Ліги Чемпіонів і Ліги Європи зустрічалися в Кардіффі. Тоді перемогу з рахунком 2:0 здобув Реал.

9 серпня, 21:45
Тронхейм, "Леркендал"

Реал - Севілья, де дивитися матч

Сьогодні команда українця Коноплянки зіграє з мадридським "Реалом" у грі за Суперкубок УЄФА. Шанси у "Севільї" дуже непогані, адже "Реал" буде грати без своїх лідерів - Роналду і Бейла.

Чи виграє український футболіст Євген Коноплянка в складі футбольної команди "Севілья" з тренером Хорхе Сампаолі Суперкубок УЄФА, дивіться на українських телеканалах Футбол 1 і НЛО TV.

Матч за Суперкубок УЄФА між Реалом і Севільєю пройде в Тронхеймі (Норвегія) у вівторок, 9 серпня, о 21:45 за київським часом.

Варто відзначити, що за прогнозами букмекерів William Hill, перемогу здобуде "Реал". На перемогу "вершкових" йде ставка 1.91. На нічию йде коефіцієнт 3.50, а на перемогу "Севільї" - 4.00.

Втім, їх колеги-букмекери з Unibet дають схожі прогнози. Перемога Мадрида котирується ставкою 1.85, нічия - 3.65, перемога "Севілья" - 4.20.

Нагадаємо, мадридський "Реал" вважають фаворитом протистояння.