ua en ru

Реал - Севілья: онлайн-трансляція матчу за Суперкубок УЄФА

Реал - Севілья: онлайн-трансляція матчу за Суперкубок УЄФА Фото: Реал - Севілья онлайн-трансляція

Через два роки футбольні клуби знову розіграють символічний трофей

Реал - Севілья. Онлайн-трансляція матчу "Реал" - "Севілья" розпочнеться на РБК-Україна 21:15, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1". Першим великим матчем нового європейського футбольного сезону стане матч за Суперкубок УЄФА між мадридським "Реалом" і "Севільєю".

9 серпня, 21:45
Тронхейм, "Леркендал"

Реал - Севілья 3:2
Гол: Сенсио, 22, Рамос, 90+3, Карвахаль, 119 - Васкес, 40, Коноплянка, 72 (пен)
Реал
: Касилья, Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело, Каземіро, Ковачич, Лукас Васкес, Мората, Іско, Асенсио.
Севілья: Ріко, Пареха, Каррісо, Колоджейчак, Іборра, Кийотаке, -Зонзи, Франко Васкес, Маріано, Вьетто, Витоло.

Після перемоги у торішній Лізі Європи "Севілью" залишив головний тренера Унаї Емері. На його місце прийшов відомий Хорхе Сампаоли. Новий наставник вірить, що український півзахисник команди Коноплянка в нововм сезоні може стати справжньою зіркою команди.

І матч з "Реалом" може стати для нового тренера першим серйозним випробуванням у новій ролі. Хоча, шанси на перемогу у севільців дуже неплохии. У "Реала" є проблеми в атаці - заліковує травму тріумфатор Євро Роналду, Гарет Бейл ще не набрав оптимальну форму.

Звісно, у Зідана в команді є достатня кількість гравців найвищого рівня. Вони можуть гідно замінити португальця і валлійця. Але можуть і не дотягнути до традиційно високого рівня атаки "Реала". Так що, нас чекає дуже цікаве видовище. Через два роки Реал - Севілья в онлайн-трансляції знову розіграють символічний трофей.

Ніколас ПарехаФото: Ніколас Пареха

"Нам буде дуже важко незалежно від того, чи вийде Роналду на полі. Гравцям "Севільї" слід концентруватися на власній грі і розуміти, що ми можемо перемогти, якщо зіграємо бездоганно", - сказав захисник "Севільї" Ніколас Пареха.