ua en ru

Реал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчу

Реал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчу Фото: "Реал" - ПСЖ (uefa.com)

Дубль Роналду допоміг Мадриду обіграти Париж в першому матчі 1/8 фіналу ЛЧ

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським "Реалом" та французьким "Парі Сен-Жермен".

ПСЖ відчував себе впевнено на "Сантьяго Бернабеу", відкривши рахунок в матчі після удару Адріена Рабьо. Однак фол Джовані Ло Чельсо в своєму штрафному дозволив Роналду ще до перерви відновити рівність ударом з 11-метрової позначки.

На парижан це майже не позначилося, і в другому таймі вони діяли так само сміливо, а "Реал" просто чекав свого шансу. Той представився в кінцівці, коли протягом семи хвилин Роналду забив свій другий м'яч у поєдинку, а Марсело за чотири хвилини до кінця зустрічі зробив рахунок 3:1.

Реал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчуРеал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчуРеал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчуРеал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчуРеал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчуРеал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчуРеал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчуРеал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчуРеал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчуРеал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчуРеал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчуРеал - ПСЖ 3-1: відео голів та огляд матчу

У команди Уная Емері є можливість для реваншу. Матч-відповідь команди проведуть у Франції. Зустріч відбудеться на стадіоні "Парк де Пренс" у Парижі 6 березня.