ua en ru

"Реал" продовжив контракт з Родрігесом перед його орендою в "Баварію"

"Реал" продовжив контракт з Родрігесом перед його орендою в "Баварію" Фото: Хамес Родрігес (fcbayern.com)

Таким чином мадридський клуб вирішив перестрахуватися

Колумбійський півзахисник Хамес Родрігес продовжив контракт з іспанським "Реалом" строком на один сезон перед орендою у німецьку "Баварію". Про це повідомляє Marca.

Новий договір розрахований до червня 2021 року. Таким чином мадридський клуб вирішив перестрахуватися. Справа в тому, що оренда Хамеса Родрігеса розрахована до червня 2019 року, а його попередня угода з "мадридом" діяло до 2020. У разі відмови "Баварії" від викупу прав на Хамеса, він повернувся б в мадридський клуб за 12 місяців до закінчення контракту. Тоді іспанцям складно було б вести переговори по ньому з зацікавленими командами.

Королівський клуб отримає 10 млн євро за оренду Хамеса Родрігеса. "Баварія" бере на себе зарплату колумбійця в повному обсязі, а також має можливість викупу контракту гравця в будь-який момент до закінчення терміну його оренди.

Хамес провів за "Реал" 111 матчів, забив 36 голів, виграв Ла Ліги, дві Ліги чемпіонів, Суперкубок УЄФА і Клубний чемпіонат світу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що півзахисник мадридського "Реала" Хамес Родрігес продовжить кар'єру у мюнхенській "Баварії".