ua en ru

"Реал" хоче купити Неймара після закінчення контракту Роналду

"Реал" хоче купити Неймара після закінчення контракту Роналду Фото: Неймар (instagram.com/neymarjr)

Президент мадридців вже зустрічався з батьком бразильця

Керівництво мадридського "Реала" хоче купити форварда ПСЖ Неймара після закінчення контракту Кріштіану Роналду. Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Президент мадридського клубу Флорентіно Перес був зацікавлений в підписанні бразильця ще в 2013 році, але його випередила каталонська "Барселона". Посилаючись на ряд джерел, видання повідомляє, що Перес вже зустрічався з батьком Неймара і контактував з агентом футболіста Вагнером Рібейро.

В "Реалі" хотіли б бачити Неймара в команді відразу після закінчення контракту Кріштіану Роналду в 2021 році або трохи раніше.

У той же час ПСЖ, який купив гравця у "Барселони" минулого літа за 222 мільйони євро, не має наміру продавати його. Відзначається, що Неймар не розчарований переходом до французького клубу, який намагається створити йому максимально комфортні умови. Але в перспективі він може погодитися на перехід.

Контракт бразильця з ПСЖ діє до літа 2022 року.

Нагадаємо, раніше Кріштіану Роналду заявив, що його влаштовують умови чинного контракту з мадридським "Реалом", і він не планує перепідписувати угоду.