ua en ru

Реал - Баварія: анонс матчу

Реал - Баварія: анонс матчу Фото: "Реал" - "Баварія" (twitter.com/FCBayernEN)

Готуємося до матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Мадридський "Реал" зустрінеться з мюнхенською "Баварією" в матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці іспанського клубу.

1 травня 21:45
Мадрид, стадіон "Сантьяго Бернабеу"

"Реал" зробив максимум у першій виїзній зустрічі, щоб забезпечити собі комфортний матч на "Сантьяго Бернабеу". Програний матч на "Альянц Арені" із мінімальним розривом все ж таки лишає для мюнхенців немалі шанси на перемогу, але за всю кількість зустрічей між командами, таке траплялось лише двічі.

На матчі-відповіді півфіналу буде працювати турецька бригада суддів на чолі з Джюнейтом Чакиром. Допомагати йому будуть лайнсмени Бахаттин Дуран і Тарік Енгюн. Додаткові асистенти рефері - Бариш Шимшек і Хюсейн Гечек. Четвертим арбітром зустрічі призначений Мустафа Ейсой.

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Це півфінал. Ми розуміємо, наскільки важливий цей матч і що необхідно зробити. Нам не треба щось міняти. У цій зустрічі ми повинні показати, що заслуговуємо місця в фіналі і хочемо туди потрапити. Що б не трапилося, ми - команда, яка здатна на все, що завгодно. Головне для нас - це думати про перемогу і вийти на поле з бажанням виграти. Саме так ми повинні міркувати. Необхідно намагатися забити швидкий гол, і ми спробуємо це зробити".

Головний тренер "Баварії" Юпп Хайнкес: "Я спробую виправити помилки. Будемо намагатися атакувати. Ми завжди хочемо забивати - це у "Баварії" в генах. Нам потрібно зіграти ефективніше, ніж в першому матчі. Треба використовувати свої шанси, як це робив суперник . В "Реалі" теж розуміють, що це матч року і що їм потрібно зіграти дуже добре. Маленькі деталі будуть відігравати важливу роль. протягом 90-93 хвилин гравці повинні бути максимально сконцентрованими".

Орієнтовні склади:

"Реал": Навас; Начо, Рамос, Варан, Марсело; Модріч, Кроос, Каземіро; Асенсио, Бензема, Роналду
Не зіграє: Карвахаль (задня поверхня стегна)
Під питанням: Іско (плече), Начо (стегно)

"Баварія": Ульрайх; Кіммі, Хуммельс, Зюле, Алаба; Мартінес, Тьяго, Хамес, Мюллер, Рібері; Левандовскі
Не зіграють: Нойер (стопа), Боатенг (розтягнення задньої поверхні стегна), Відаль (коліно), Роббен (привідний м'яз), Коман (голеностоп)
Під питанням: Алаба (стегно)