ua en ru

Реал Мадрид - Баварія: анонс матчу

Реал Мадрид - Баварія: анонс матчу Фото: "Реал" - "Баварія"

Готуємося до повторного поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Реал - Баварія. Онлайн-трансляція повторного поєдинку 1/4 фіналу Ліги Європи, в рамках якого мадридський "Реал" на своєму полі прийме мюнхенську "Баварію", розпочнеться на РБК-Україна о 21:30, а дивитися матч можна на телеканалі Футбол 1. На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці господарів поля.

18 квітня, 21:45
Мадрид, Сантьяго Бернабеу

Матч розсудить угорська бригада арбітрів на чолі з 41-річним Віктором Кашшаї. Асистенти арбітра - Гьорги Ринг, Венцель Той, додаткові асистенти арбітра - Томаш Богнар, Адам Форкош, четвертий арбітр - Петер Береттян.

Орієнтовні склади:

"Реал": Навас; Карвахаль, Рамос, Начо, Марсело; Кроос, Каземіро, Модріч; Іско, Бензема, Роналду.

Не зіграють: Пепе (перелом ребра), Варан (задній м'яз стегна), Бейл (литковий м'яз).
"Висять" на картці: Кроос, Модріч, Рамос

"Баварія": Нойер; Лам, Алонсо, Алаба, Бернат; Відаль, Тьяго Алькантара; Роббен, Рібері; Левандовскі, Мюллер.

Не зіграє: Хаві Мартінес (дискваліфікація).
Під питанням: Боатенг (м'яз), Хуммельс (голеностоп)
"Висять" на картці: Боатенг, Відаль.

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "У мюнхенців відмінні гравці на всіх позиціях. Знаємо, що у "Баварії" багато сильних сторін, але у неї є і слабкості. Потрібно зіграти в свій футбол, підготуватися так, як до першого матчу. Ми не будемо спочивати на лаврах. Матч буде важким. Його долю вирішать дрібниці. Ми повинні провести ідеальний матч. Хочемо його выиграт".

Головний тренер "Баварії" Карло Анчелотті: "Нам потрібно буде показати свій найкращий футбол, щоб пройти далі. Шанси наші стали нижче, ніж тиждень тому, але все ще можна виправити. В "Реалі" я працював два роки, і в мене залишилися незабутні враження. Безумовно, присутність на полі Левандовскі нам допоможе. Однак міняти підхід до гри ми не станемо. Будемо робити ставку на той же футбол, що й весь сезон".

У першій грі мадридці на виїзді здобули вольову перемогу з рахунком 2:1.

Нагадаємо, головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан залишиться на своїй посаді по закінченню поточного сезону.