ua en ru

Реал - Баварія 2-2: відео голів та огляд матчу

Реал - Баварія 2-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Реал" - "Баварія" (twitter.com/realmadriden)

Мадридці вийшли в фінал втретє поспіль

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським "Реалом" і мюнхенською "Баварією".

У другому півфінальному матчі Ліги чемпіонів "Реал" на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" зіграв внічию з "Баварією" і вийшов у фінал втретє поспіль.

Вже на 3 хвилині матчу "Баварія" відкрила рахунок, показавши всю серйозність своїх намірів. Навіть найбільша помилка оборони господарів призвела до того, що Йосу Кіммі з передачі Корентена Толіссо без перешкод пробив з кута воротарського. Баварський універсал, до слова, забив перший гол і в мюнхенському матчі тижневої давності.

Втім, радіти гостям довго не довелося. Через сім хвилин Марсело виконав ювелірну передачу з лівого флангу, і Карім Бензема головою послав м'яч у сітку, забивши свій 54 гол в єврокубках.

А на першій же хвилині після перерви пішов і 55 гол Бензема, який зробив дубль. Після пасу Толіссо тому голкіпер "Баварії" Свен Ульрайх допустив грубу помилку, і форварду "Реала" залишалося лише влучити у порожні ворота приблизно з п'яти метрів.

Потім хороший шанс після передачі Марсело упустив Кріштіану Роналду, але "Баварія" так просто здаватися не збиралася, і через 20 хвилин інтрига ожила. Центральний захисник Ніклас Зюле прострілив з правого флангу атаки, а Хамес з другої спроби відправив м'яч у ціль. Кінцівка вийшла для "Реала" не з приємних, проте більше команда Зінедіна Зідана забити супернику не дозволила.