ua en ru

Реал - Барселона: прогноз букмекерів

Реал - Барселона: прогноз букмекерів Фото: "Реал" - "Барселона" (twitter.com/fcbarcelona_fra)

Фахівці вважають фаворитом мадридський клуб

Мадридський "Реал" і каталонська "Барселона" зійдуться в центральному матчі 17 туру чемпіонату Іспанії. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна 23 грудня о 14:00, а дивитися Ель Класіко можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є господарі.

23 грудня 14:00
Мадрид, стадіон "Сантьяго Бернабеу"

Букмекери з компанії bet365 на перемогу "вершкових" приймають ставки з коефіцієнтом 2,1. Успіх гостей оцінюється в 3,2, а нічийний результат поєдинку - 3,75.

Букмекерська контора William Hill приймає ставки на перемогу господарів поля з коефіцієнтом 2,2. Перемога каталонців - 3, на нічия становить 3,75.

Контора bwin також вважає команду Зінедіна Зідана фаворитом зустрічі. Так, на тріумф "Реала" приймаються ставки з коефіцієнтом 2,05. Імовірність нічийного результату - 3,7, а перемога "Барселони" - 3,2.

Нагадаємо, нападаючий каталонської "Барселони" Ліонель Мессі поділився очікуваннями від матчу 17 туру чемпіонату Іспанії проти мадридського "Реала". Футболіст підкреслив, що буде чудово завершити рік перемогою.