ua en ru

Реал - Барселона 0-3: відео голів та огляд матчу

Реал - Барселона 0-3: відео голів та огляд матчу twitter.com/FCBarcelona

Мадридці навіть не змогли вразити ворота суперника

До уваги читачів РБК-Україна відеоогляд небезпечних моментів матчу Ель Класіко в рамках 17 туру чемпіонату Іспанії між мадридським "Реалом" і каталонською "Барселоною".

Голи Луїса Суареса, Ліонеля Мессі і Алейша Відаля принесли "Барселоні" перемогу 3:0 над "Реалом" в Ель Класико.

Мадридців вистачило лише на перший тайм, який команда Зідана провела відмінно, але не змогла зробити головного - забити. А після перерви каталонці просто розгромила противника.

Рахунок був відкритий на 54 хвилині, точним ударом відзначився Луїс Суарес. Через 10 хвилин у ворота "Реала" був призначений пенальті, а захисник мадридців Даніель Карвахаль, рукою перегородив шлях м'ячу, що летів у ворота, був вилучений з поля. Пенальті реалізував Ліонель Мессі.

Для аргентинця цей гол став 526 за "Барселону" у всіх турнірах і він, таким чином, побив рекорд екс-гравця мюнхенської "Баварії" Герда Мюллера за кількістю м'ячів, забитих за один клуб з європейських топ-чемпіонатів.

Остаточний рахунок на третій доданій до другого тайму хвилині встановив вийшов на заміну Алеш Відаль, що послав м'яч у ворота "Реал" з 13 метрів з меж штрафного після передачі Мессі.

"Барселона" набрала 45 очок, продовжила безпрограшну серію в поточному чемпіонаті Іспанії і продовжує лідирувати в турнірній таблиці. "Реал" з 31 балом після 16 матчів йде на