ua en ru

РБК-Україна оновлює дизайн і оголошує про запуск інтернет-видання Daily

РБК-Україна оновлює дизайн і оголошує про запуск інтернет-видання Daily Фото: РБК-Україна

Оновлений портал розділений на три блоки: News, Daily і Styler

Інформаційне агентство РБК-Україна 5 вересня запустило нову версію сайту, яка буде доступна на всіх платформах. За більш ніж десятирічну історію агентства це найбільш значне оновлення сайту.

Новою стали архітектура сайту, навігація, фоторішення. "Ми могли б скромно сказати, що просто допрацювали сайт. Але вирішили порталізуватися", - говорить генеральний директор РБК-Україна Йосип Пінтус.

Крім зовнішнього вигляду, дещо змінюється суть РБК-Україна.

"Для нас завжди були важливі новини, оперативна та об'єктивна інформація, але прийшов час зробити крок вперед, - повідомив Йосип Пінтус. - Ми розширили аналітичну складову порталу. І запустили інтернет-видання Daily, де можна буде прочитати не просто новини, а статті з найбільш нагальних проблем".

Портал розділений на три великі блоки: News, Daily і Styler. Тож кожен може знайти для себе інформацію за смаком.

Нове видання Daily доступне за адресою daily.rbc.ua.

Очолив об'єднану редакцію РБК-Україна Валерій Калниш.

"Замітки будуть писати автори, які свого часу працювали в кращих суспільно-ділових ЗМІ і ось тепер об'єдналися в одну банду на РБК-Україна, - заявив головний редактор видання Валерій Калниш. - Можна було б зараз наобіцяти з три короба, монітор витримає, але я скажу одне - ми постараємося, щоб наші матеріали були актуальні і потрібні, корисні і "чисто" написані".

І, за традицією, нагадуємо, що ми відкриті для будь-яких конструктивних пропозицій і запрошуємо до співпраці журналістів, колумністів та блогерів, художників, галузевих фахівців, лідерів громадської думки, бізнесменів, політиків - усіх, кому небайдужий сьогоднішній день і кому є що запропонувати дню завтрашньому.