ua en ru

РБ Лейпциг - Зоря: анонс матчу

РБ Лейпциг - Зоря: анонс матчу Фото: "РБ Лейпциг" - "Зоря" (twitter.com/FCZoryaOfficial)

Готуємося до поєдинку за вихід в груповий раунд Ліги Європи

"РБ Лейпциг" і "Зоря" розіграють путівку в груповий етап Ліги Європи. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна о 19:30, а дивитися поєдинок можна на телеканалі "2+2". На думку букмекерів, фаворитом зустрічі є німецька команда.

16 серпня 19:30
Лейпциг, стадіон "Ред Булл Арена"

У першому матчі, який луганчани провели вдесятьох, команди зіграли в нульову нічию. Для виходу в груповий етап Ліги Європи "Зорю" може влаштувати результативна нічия.

Судити вирішальний для обох команд матч належить 35-тирічна арбітру з Нідерландів Данні Маккелі.

Головний тренер "РБ Лейпциг" Ральф Рангнік: "Зрозуміло, що нам потрібно вигравати домашню гру. Ми припускаємо, що "Зоря" буде захищатися і розраховувати на контратаки і стандарти. Буде дуже важливо надавати на суперника і самим створювати стандарти. У нас достатньо гравців, які вміють їх використовувати. У будь-якому випадку, ми повинні забивати".

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб: "Нас чекає досить серйозна гра. Це показав матч в Запоріжжі. "РБ Лейпциг" - дуже хороший, сильний клуб. Вдома ми грали 75 хвилин в нерівних складах. Нам вдалося зіграти "на нуль". Сподіваюся , що видалення не повториться, хлопці будуть більш стриманими і настирливими в плані гри".

Орієнтовні склади:

"РБ Лейпциг": Гулясі - Клостерманн, Конате, Упамекано, Сараччі - Кампль, Демме, Забітцер, Форсберг - Вернер, Огюстен

"Зоря": Луїс Феліпе - Тимчик, Сваток, Вернидуб, Михайличенко - Сілас, Харатін - Караваєв, Кочергін, Кабан - Рафаель