ua en ru

Розвивайся та вдосконалюйся: інновації, оригінальні рішення та іноземний досвід за 12 годин на Форумі корпоративних секретарів

Розвивайся та вдосконалюйся: інновації, оригінальні рішення та іноземний досвід за 12 годин на Форумі корпоративних секретарів

15 червня 2018 року відбудеться ювілейний V МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ КОРПОРАТИВНИХ СЕКРЕТАРІВ. Це найбільший в Україні бізнес-форум з питань корпоративного управління. Цього року на форумі зустрінуться управлінці українського та міжнародного бізнесу для обміну досвідом та обговорення актуальних практик корпоративних секретарів.
Якщо ви працюєте у сфері корпоративного управління - цей захід для вас обов’язковий до участі.

У фокусі цьогорічного Форуму:
• Зміни українського законодавства. Будь-які зміни в законодавстві призводять до нових викликів. Тому до участі запрошено представників МЕРТ, ВРУ, ВСУ, НКЦПФР, НБУ, які безпосередньо впливають на зміни в системі корпоративного управління в Україні.
• Імплементація світового та європейського досвіду корпоративного управління в культуру українського бізнесу. Іноземні експерти ділитимуться своїм досвідом корпоративного управління та успішними бізнес-кейсами, які можна застосувати і для українського ринку.
• Успішні кейси українських компаній. Про застосування останніх змін українського законодавства і впровадження найкращих практик корпоративного управління розповідатимуть корпоративні секретарі України.
• Нагородження переможця і лауреатів конкурсу "Корпоративний секретар року". Відзнака, яка вручається переможцям за особисті професійні досягнення у сфері корпоративного управління.

Організатори Форуму:
• Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ)
• Міжнародна фінансова корпорація (IFC)

Дата проведення: 15 червня 2018 р.
Місце проведення: Теплохід "Роса Вікторія", вул.Набережно-Хрещатицька 10, 1 причал
Вартість участі: 4980 грн. без ПДВ При реєстрації та оплаті до 15 травня - 3980 грн. без ПДВ. Для членів ПАКУ діє знижка - 25%.

Детальна інформація про Форум та реєстрацію - за посиланням

Окремим заходом перед стартом Форуму буде відкрита зустріч з керівництвом Британського інституту корпоративного управління (ICSA: The Governance Institute), кваліфікації якого українські спеціалісти вже можуть отримувати, не виїжджаючи з України. Тема зустрічі: "Міжнародні кваліфікації з корпоративного управління: можливості для українських спеціалістів".
Участь у зустрічі безкоштовна.

Офіційний консалтинговий партнер: компанія Емкон.
Офіційний навчальний партнер: Український інститут корпоративного управління
Партнер: компанія "ДМ"
Event-провайдер: Компанія Event Envoy.
За підтримки: НКЦПФРУ, ФДМУ, УАІБ, ПАРД, АПКБУ, АПУ, Незалежної асоціації банків України, ЛСОУ.
Генеральний інформаційний партнер: РБК-Україна. Юридичний медіа партнер: Юридична газета. Медіа партнер: finpost.com.ua.

Для отримання додаткової інформації про Форум або зустріч, будь-ласка, звертайтеся до Ірини Біляченко або Майї Шокало:
Тел: (044) 22-88-759, 278-12-52, e-mail: info@cgpa.com.ua