ua en ru

Розвиток доріг є одним з головних пріоритетів уряду, - Гройсман

Розвиток доріг є одним з головних пріоритетів уряду, - Гройсман Фото: Гройсман вимагає забезпечити якість при ремонті доріг

За словами прем'єра, необхідно провести якісний ямковий ремонт

Для уряду України розвиток доріг і дорожнього господарства є одним з важливих пріоритетів . Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду, передає прес-служба Кабміну.

"Це інфраструктурні проекти, які мають позитивний вплив на якість життя людей, на економіку, на створення робочих місць, залучення в економіку суміжних галузей", - заявив Гройсман.


За словами прем'єр-міністра, уряду необхідно забезпечити високу якість при ремонті доріг.

"Ми будемо підтримувати цей напрям (розвиток дорожнього господарства - ред.), але я вимагаю якості та небайдужості. Будь-яку латку на дорозі можливо зробити по-різному", - заявив Гройсман.

"Гроші є, техніка є, люди є, - все ж є. Треба мати погляд, відданість і треба розуміти, що ти робиш це в тому числі і для себе. Тому питання вправити мізки тим, кому треба, це питання теж в одному з найважливіших пріоритетів", - додав глава уряду.

Гройсман зазначив, що побудувати дороги заново нереально, але необхідно провести якісний ямковий ремонт.

"Не взимку, не дощ, а в нормальних умовах зараз", - підкреслив він.

Також прем'єр висловив надію на те, що нове керівництво Державного агентства автомобільних доріг України наведе там порядок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що місцеві бюджети в 2016 виділять на дорожні роботи 3,9 млрд гривень.