ua en ru

Розвідка заявляє про 9 загиблих російських військових на Донбасі

Розвідка заявляє про 9 загиблих російських військових на Донбасі Фото: ЗС РФ

А також ще про десятки поранених

Українська розвідка заявляє про встановлення чергових втрат особового складу розвідувальних підрозділів 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, що здійснюють диверсійно-розвідувальні акції у районі н. п. Авдіївка Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони.

За даними розвідки, 14 квітня отримали поранення дев’ять військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка).

"15 квітня до Центральної міської клінічної лікарні №9 та Міської клінічної лікарні №5 із районів н. п. Ясинувата та Новотроїцьке доставлено 9 загиблих та 11 поранених військовослужбовців зі складу окремого штурмового батальйону (Донецьк), 3 (Горлівка) та 100 (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад", - йдеться в повідомленні.


Крім того, як доповіли у відомстві, у ніч із 15 на 16 квітня до Росії через колишній пункт пропуску "Донецьк" (РФ) вивезено тіла 38 загиблих російських військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла, що на окупованих територіях Луганської області зростає невдоволення населення присутністю російських військ та їхньою поведінкою, зафіксовано факт спроби збройного пограбування.