ua en ru

Розвідка заявляє про 5 загиблих і 7 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка заявляє про 5 загиблих і 7 поранених військових РФ на Донбасі Фото: названо чергові втрати ЗС РФ в Україні

Найбільші санітарні втрати поніс 9 ошмсп мп 1 АК внаслідок невдалого виходу ДРГ

Українська розвідка зафіксувала чергові втрати у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Збройних сил Росії на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони.

"1 липня загинуло п’ятеро та поранено семеро військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК, а також 4 (Алчевськ) та 7 (Дебальцеве) окремих мотострілецьких бригад 1 АК ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.


При цьому зазначено, що найбільші санітарні втрати поніс 9 ошмсп мп 1 АК внаслідок невдалого виходу диверсійно-розвідувальної групи.

"Серед поранених військовослужбовців полку: Раєв Андрій Сергійович, Козловський Олег Володимирович, Орлов Віталій Олександрович", - доповіли у розвідці.

Нагадаємо, раніше представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький повідомив, що протягом червня був проведений комплекс заходів, спрямований на підвищення активності і підвищення бойової готовності так званих 1-го і 2-го армійських корпусів російських окупаційних військ на Донбасі.