ua en ru

Розвідка встановила приховані арсенали військових РФ поблизу лінії зіткнення на Донбасі

Розвідка встановила приховані арсенали військових РФ поблизу лінії зіткнення на Донбасі Фото: бойовик (youtube.com/Ruptly TV)

Мета створення даних арсеналів - відкриті провокації проти підрозділів ЗСУ

Розвідка встановила приховані арсенали військових Російської Федерації поблизу лінії зіткнення на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у Facebook.

"За даними розвідки штабу АТО ними (російсько-окупаційними військами, які маскуються під незаконні збройні формування, - ред.) накопичені приховані запаси боєприпасів до артилерійських систем, інших видів важкого та стрілецького озброєння. Ці закладки боєприпасів різної величини приховані неподалік лінії бойового зіткнення на найбільш потенційно гарячих напрямках", - йдеться у повідомленні.

У штабі АТО зазначають, що метою створення даних арсеналів є відкриті провокації проти підрозділів Збройних сил України для дискредитації та ймовірні обстріли тимчасово окупованих прифронтових населених пунктів Донецької та Луганської областей під час новорічного та різдвяного перемир'я.

Разом з тим, зазначається, що українські військові у зоні АТО готові до режиму перемир'я та будуть його неухильно дотримуватися.

ПРЕС-ЦЕНТР ШТАБУ АТО ПОВІДОМЛЯЄ: Російсько-окупаційні війська, які маскуються під незаконні збройні формування, мають н...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 21 грудня 2017 року, в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще двоє отримали поранення.