ua en ru

Розвідка повідомила про ліквідацію трьох бойовиків на Донбасі

Розвідка повідомила про ліквідацію трьох бойовиків на Донбасі Ілюстративне фото (vk.com/sdd_sevastopol)

Ще двох бойовиків поранено

У районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі протягом минулої доби, 16 жовтня 2018, ліквідовано трьох бойовиків. Про це повідомили в Українській розвідці, передає РБК-Україна із посиланням на прес-центр ООС.

Зазначається, що бойовики збільшили інтенсивність ведення вогню зі стрілецької зброї, а також намагалися активізувати діяльність снайперських пар.

"Об'єднані сили вживали активних контрснайперських заходів, внаслідок чого діяльність ворожих снайперів була припинена... За уточненими даними розвідки, минулої доби трьох окупантів знищено, ще двох поранено", - повідомили в прес-центрі.

Також додали, що від початку поточної доби, у середу, 17 жовтня, бойовики із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї двічі обстріляли українських військових. Втрат серед особового складу ООС немає.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони підтвердили, що уУ зоні проведення ООС на Донбасі за минулу добу, 16 жовтня 2018 року, загинули двоє українських військових, ще одного поранено.