ua en ru

Розвідка повідомляє про почастішання випадків відмови військових РФ повертатися на Донбас

Розвідка повідомляє про почастішання випадків відмови військових РФ повертатися на Донбас Фото: російські військові стали відмовлятися повертатися на Донбас

Зросла також кількість військових, які відмовляються супроводжувати бойову техніку

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє про зростання кількості російських військовослужбовців, які відмовляються повертатись на тимчасово окуповані території сходу України. Про це повідомляє прес-служба розвідки на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"З огляду на поступове розуміння невідворотності покарання за військові злочини, у т.ч. співучасть у злочинних діях вищого воєнно-політичного керівництва Росії, зростає кількість військовослужбовців 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які відмовляються повертатись на тимчасово окуповані території сходу України після проведення відпусток (службових відряджень) у Росії та супроводжувати бойову техніку", - сказано в повідомленні.

Обстановка в районі АТО станом на 30 вересня На тимчасово окупованих територіях сходу України, противник продовжує по...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 30 вересня 2016 р.

Нагадаємо, у Донецьку в результаті пограбування російськими військовими продовольчих складів 1 АК (Донецьк) ЗС РФ вбиті двоє військовослужбовців окремого комендантської полку корпусу.