ua en ru

Розвідка повідомляє про вбивство співробітника "міністерства держбезпеки" ДНР російським найманцем

Розвідка повідомляє про вбивство співробітника "міністерства держбезпеки" ДНР російським найманцем Фото: бойовик (youtube.com/Ruptly TV)

Вбивство сталося у окупованому Зайцевому

Розвідка повідомляє про вбивство співробітника "міністерства державної безпеки" так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) російським найманцем. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник з посиланням на інформацію Головного управління розвідки.

"У н.п. Зайцеве, розташованому на окупованій території, російським найманцем скоєно вбивство співробітника т.зв. "міністерства державної безпеки ДНР", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука, у населеному пункті Озерянівка (Донецька область), який знаходиться під контролем бойовиків, зафіксована робота новітнього комплексу радіорозвідки Російської Федерації.

"В районі населеного пункту Озеряновка зафіксована робота новітнього російського комплексу радіорозвідки "Торн", - повідомляв Тимчук.

Також він розповів, що бойовики продовжують активно проводити розвідку бойових порядків сил антитерористичної операції (АТО) із застосуванням безпілотних літальних апаратів (БПЛА) для нанесення по ним вогневих ударів.