ua en ru

Розвідка повідомляє про антиукраїнську інформкампанію РФ на Донбасі через вибух машини ОБСЄ

Розвідка повідомляє про антиукраїнську інформкампанію РФ на Донбасі через вибух машини ОБСЄ Фото: військові РФ на Донбасі

У результаті вибух машини ОБСЄ на Донбасі загинув один співробітник місії

Російська Федерація розгорнула потужну антиукраїнську інформаційну кампанію для "об’єктивного" висвітлення обставин вибуху автомобіля ОБСЄ на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони у Facebook.

"Командування окупаційних військ ЗС РФ розгорнуло потужну антиукраїнську інформаційну кампанію під приводом "об’єктивного" висвітлення обставин підриву на протитанковій міні 23 квітня автомобіля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на ділянці автодороги Знам’янка - Пришиб", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у результаті вибух машини ОБСЄ на Донбасі загинув один співробітник місії (громадянин США) і двоє отримали поранення (громадяни ФРН та Чехії).

Розвідка повідомляє про антиукраїнську інформкампанію РФ на Донбасі через вибух машини ОБСЄ

Фото: сторінка Головного управління розвідки Міноборони у Facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами лідера групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука, російські журналісти, які працюють у так званій "Луганській народній республіці" (ЛНР) готують вкидання про причетність Збройних сил України до вибуху автомобіля ОБСЄ на Донбасі. За інформацією Тимчука, до відповідної роботи в екстреному порядку підключені російські журналісти-пропагандисти, які працюють в ЛНР, зокрема, від російського телеканалу Russia Today.