ua en ru

Розвідка повідомляє про 9 загиблих та 13 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 9 загиблих та 13 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ

На Донбасі продовжується перекидання боєприпасів з РФ

Українська розвідка повідомляє про 9 загиблих та 13 поранених військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Зафіксовано чергові втрати військовослужбовців 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. 13 травня ц.р. до моргу Донецької обласної клінічної лікарні ім.Калініна доставлено одного загиблого, а до спеціального відділення, відведеного під потреби російського військового шпиталю - двоє поранених російських військовослужбовців;
до моргу залізничної лікарні н.п.Ясинувата доставлено вісім загиблих (з району н.п.Авдіївка), а до лікувальних відділень - одинадцять поранених військовослужбовців", - йдеться у повідомленні.


Також повідомляється, що на Донбасі продовжується перекидання боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів з території РФ.

Зокрема, до району н.п. Новоазовськ переміщено три паливозаправники та два вантажні автомобілі з боєприпасами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація постачає бойовикам на окупованій частині Донбасу прострочені боєприпаси, які несуть відкриту небезпеку життю та здоров’ю.