ua en ru

Розвідка повідомляє про 4 загиблих та 6 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 4 загиблих та 6 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ на Донбасі

До моргу Обласної клінічної лікарні імені Калініна (Донецьк) доставлено 5 загиблих

Українська розвідка повідомляє про 4 загиблих та 6 поранених військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерсва оборони України у Facebook.

"3 серпня загинуло четверо та поранено шестеро військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. Найбільших втрат зазнали підрозділи 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ, у т.ч. серед командирів нижньої ланки (загинули командир роти та взводу 1 мотострілецького батальйону)", - йдеться у повідомленні.


Крім того, зазначається, що до моргу Обласної клінічної лікарні ім.Калініна (Донецьк) доставлено 5 загиблих, а до спеціального відділення, відведеного під шпиталь для російських військовослужбовців - 8 поранених військовослужбовців зі складу спеціально сформованого на базі окремого розвідувального батальйону (Донецьк) 1 АК ЗС РФ розвідувального підрозділу “Волкодав” (рос.), який в ніч з 2 на 3 серпня здійснив невдалий диверсійно-розвідувальний вихід у районі н.п. Красногорівка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики поновили обстріли житлових кварталів населених пунктів поблизу Донецька.