ua en ru

Розвідка повідомляє про 4 загиблих і 6 поранених російських військових на Донбасі

Розвідка повідомляє про 4 загиблих і 6 поранених російських військових на Донбасі Фото: військові РФ несуть чергові втрати на Донбасі

Ще 12 осіб загинули і 17 поранені в результаті вибуху складу боєприпасів

Українська розвідка повідомляє про 4 загиблих і 6 поранених військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі 26 липня 2016 року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Російські військові перебували в 11 окремому мотострілецькому полку (Макіївка), який обстрілював сили АТО в районі н. п. Авдіївка, а також у 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти, які застосовували міномети і стрілецьку зброю в районі н. п. Красногорівка та Широкіно.


Також розвідка повідомляє про 12 загиблих і 17 поранених військовослужбовців РФ 11 омсп (Макіївка), які стали жертвами вибуху боєприпасів польового пункту боєпостачання.

"Враховуючи фізичне і психологічне напруження від тривалого перебування на передових позиціях, а також значні втрати особового складу, зростає кількість випадків ухилення від виконання наказів командування і прихованого саботажу в частинах 1 АК (Донецьк) ЗС РФ", - зазначають у прес-службі Розвідки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу поранено 5 українських військових, загиблих немає.